www.arsimi.gov.al

Ministria e Arsimit dhe Sportit

Site title of www.arsimi.gov.al is Ministria e Arsimit dhe Sportit

World ranking 437377 altough the site value is $4956. arsimi.gov.al IP is 134.0.35.178 on Apache/2.2.15 server works with 1297 ms speed. The charset for this site is utf-8.

Web site description for arsimi.gov.al is

INFORMATION FOR arsimi.gov.al
 • Site Title : Ministria e Arsimit dhe Sportit
 • Charset : utf-8
 • Page Speed : 1297 ms
 • Site Host : arsimi.gov.al
 • Site IP : 134.0.35.178
 • Site Server : Apache/2.2.15
 • Alexa Rank : 437377
Security Status
Social Networks Activity
 • Facebook likes : -
 • Twitter mentions : -
 • LinkedIn mentions : -
 • Pinterest pins : -
 • StumbleUpon views : -
Alexa Global Rank
Alexa Search Traffic
KEYWORDS DENSITY (www.arsimi.gov.al)
 • Keywords Using Count Use Rate(%)
 • shumë 15 times 3.69
 • sporti 9 times 2.21
 • arsimi 7 times 1.72
 • galeri 6 times 1.47
 • 2016 6 times 1.47
 • ministria 5 times 1.23
 • arsimit 5 times 1.23
 • ministrja 5 times 1.23
 • programe 5 times 1.23
 • studimi 5 times 1.23
 • shkolla 5 times 1.23
 • shtetërore 5 times 1.23
 • sportit 4 times 0.98
 • lartë 4 times 0.98
 • bursa 4 times 0.98
 • shkenca 4 times 0.98
 • elitar 4 times 0.98
 • video 4 times 0.98
 • foto 4 times 0.98
 • rezultatet 4 times 0.98
 • matura 4 times 0.98
 • e-mail 3 times 0.74
 • lajme 3 times 0.74
 • revista 3 times 0.74
 • mësuesi 3 times 0.74
 • udhëzime 3 times 0.74
 • institucionet 3 times 0.74
 • drejtoritë 3 times 0.74
 • rajonale 3 times 0.74
 • arkiva 3 times 0.74
 • kombëtare 3 times 0.74
 • kontakto 3 times 0.74
 • nikolla 3 times 0.74
 • form 2 times 0.49
 • regjistrohu 2 times 0.49
 • fundit 2 times 0.49
 • newsroom 2 times 0.49
 • fjalime 2 times 0.49
 • deklarata 2 times 0.49
 • shtyp 2 times 0.49
Link Analyse (www.arsimi.gov.al
 • Text Link Rel Target
 • zëvendësministrat /al/ministria/zevendesministrat
 • video galeri /al/multimedia/video-galeri
 • vende vakante /al/newsroom/vende-vakante
 • v.k.m. /al/newsroom/v-k-m
 • urdhëra dhe udhëzime /al/newsroom/urdhera-dhe-udhezime
 • urdhëra /al/newsroom/urdhera
 • universiteti /al/arsimi/universiteti
 • udhëzime /al/newsroom/udhezime
 • trego fytyrën e korrupsionit /al/program/trego-fytyren-e-korrupsionit
 • statisitika /al/arsimi/shkolla/statistika _blank
 • sportistët elitarë /al/sporti/sportistet-elitare
 • sporti në shkolla /al/sporti/sporti-ne-shkolla
 • sporti elitar /al/sporti/sporti-elitar
 • sporti /al/sporti
 • specializimet e mjekësisë /al/program/specializimet-e-mjekesise
 • shpenzimet e ministrisë së arsimit dhe sportit /al/shpenzimet/
 • shkolla /al/arsimi/shkolla
 • shkenca /al/arsimi/shkenca
 • shih video galeri /al/multimedia/video-galeri
 • shih foto galeri /al/multimedia/foto-galeri
 • shërbimet /al/ministria/sherbimet
 • sekretari i përgjithshëm /al/ministria/sekretari-i-pergjithshem
 • revista "mësuesi" /al/newsroom/revista-mesuesi
 • raport publik - qeveria në 300 ditë /al/newsroom/lajme/raport-publik-qeveria-ne-300-dite&page=1 _blank
 • programi i transparencës /al/program/programi-i-transparences
 • pranimet në universitetet publike al/arsimi/universiteti/pranimet-ne-universitetet-publike
 • pasqyra e vendimeve gjyqësore /al/ministria/pasqyra-e-vendimeve-gjyqesore
 • organigrama /al/ministria/organigrama
 • njoftime /al/newsroom/njoftime
 • njehsimi i diplomave të huaja al/arsimi/universiteti/njehsimi-i-diplomave-te-huaja
 • ministrja /al/ministria/ministrja
 • mësues për shqipërinë http://mesues.arsimi.gov.al
 • më shumë /al/newsroom/lajme/seminari-i-xii-mbarekombetar-per-mesimin-plotesues-ne-gjuhen-shqipe-dhe-te-kultures-shqiptare-ne-diaspore-dhe-mergate
 • mbrojtja e të dhënave personale /al/program/mbrojtja-e-te-dhenave-personale
 • matura shtetërore /al/arsimi/shkolla/matura-shteterore
 • lumi - të pastrojmë bregdetin - 22 maj 2015 /al/multimedia/video-galeri/lumi-te-pastrojme-bregdetin-22-maj-2015
 • ligje /al/newsroom/ligje
 • legjislacioni /al/sporti/legjislacioni
 • lajme /al/newsroom/lajme
 • kontakto ministren /al/kontakt/kontakto-ministren
 • kontakto institucionet e varësisë /al/kontakt/kontaktet-e-institucioneve-te-varesise-se-ministrise-se-arsimit-dhe-sportit
 • kontakto drejtoritë /al/kontakt/kontakto-drejtorite
 • kontakte /al/kontakt/kontakto-ministren
 • kontakt /al/kontakt
 • konsultim publik /al/newsroom/konsultim-publik
 • këshillat dhe komisionet kombëtare /al/sporti/keshillat-dhe-komisionet-kombetare
 • kërkimi shkencor /al/program/kerkimi-shkencor
 • kalendari i aktiviteteve /al/sporti/kalendari-i-aktiviteteve
 • kabineti /al/ministria/kabineti
 • institucionet në varësi /al/ministria/institucionet-ne-varesi
 • foto galeri /al/multimedia/foto-galeri
 • fondi i ekselencës /al/program/fondi-i-ekselences
 • fjalime /al/newsroom/fjalime
 • etwinning komuniteti për shkollat në evropë /al/arsimi/shkolla/etwinning-komuniteti-per-shkollat-ne-evrope
 • erasmus+ për arsimin e lartë dhe studentët /al/program/erasmus-per-arsimin-e-larte-dhe-studentet
 • drejtoritë arsimore rajonale /al/ministria/drejtorite-arsimore-rajonale
 • deklarata për shtyp /al/newsroom/deklarata-per-shtyp
 • buxheti për sportin /al/sporti/buxheti-per-sportin
 • buxheti dhe financat /al/ministria/buxheti-dhe-financat
 • bursa dhe programe studimi /al/program/bursa-dhe-programe-studimi
 • arsimi parauniversitar /al/program/arsimi-parauniversitar
 • arsimi i lartë /al/program/arsimi-i-larte
 • arsimi dhe shkenca /al/program/arsimi-dhe-shkenca
 • arsimi /al/multimedia/foto-galeri/arsimi
 • arkiva /al/ministria/arkiva
RESPONSE (www.arsimi.gov.al)
 • Cache-Control : no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
 • Connection : close
 • Content-Type : text/html; charset=UTF-8
 • Date : mon, 08 aug 2016 10:15:54 GMT
 • Expires : Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
 • Pragma : no-cache
 • Server : Apache/2.2.15
 • Set-Cookie : PHPSESSID=nqlh7tjl89biki78ulpa6nlp33; expires=mon, 19-sep-2016 02:15:54 GMT; path=/
 • Transfer-Encoding : chunked
 • X-Powered-By : PHP/5.3.3
META TAGS (www.arsimi.gov.al)
 • cleartype : on
 • content-type : text/html; charset=utf-8
 • format-detection : telephone=no
 • og:title : rezultatet e provimeve me zgjedhje "z1 / z2", matura shtetërore 2016
 • og:url : rezultatet-e-provimeve-me-zgjedhje-z1-z2-matura-shteterore-2016
 • viewport : width=device-width, minimum-scale=1
H TAGS (www.arsimi.gov.al)
 • h2 : arsimi, lumi - të pastrojmë bregdetin - 22 maj 2015,
 • h3 : arkiva, bursa dhe programe studimi, etwinning komuniteti për shkollat në evropë, foto, kontakte, matura shtetërore, mësues për shqipërinë, njehsimi i diplomave të huaja, pranimet në universitetet publike, shpenzimet e ministrisë së arsimit dhe sportit, video, more >>
CSS FILES (www.arsimi.gov.al)
 • 1 : /favicon.ico
 • 2 : /front/view/css/colorbox.css
 • 3 : /front/view/css/jquery.bxslider.css
 • 4 : /front/view/css/jquery.mcustomscrollbar.css
 • 5 : /front/view/css/jquery-ui-1.8.23.custom.css
 • 6 : /front/view/css/style.css
 • 7 : /front/view/js/select2.css
JAVASCRIPT FILES (www.arsimi.gov.al)
 • 1 : /front/view/js/forms.js
 • 2 : /front/view/js/jquery.bxslider.min.js
 • 3 : /front/view/js/jquery.colorbox-min.js
 • 4 : /front/view/js/jquery.customselect.min.js
 • 5 : /front/view/js/jquery.webticker.js
 • 6 : /front/view/js/jquery-1.8.2.js
 • 7 : /front/view/js/jquery-ui-1.9.0.custom.min.js
 • 8 : /front/view/js/menu.js
 • 9 : /front/view/js/script.js
 • 10 : /front/view/js/select2.js